Muurmap, jouw favoriete stad aan je muur.

Je bent op zoek naar een bijzonder kunstwerk voor aan je muur? De Muurmap geeft in abstracte lijnen de plattegrond van een stad naar keuze weer. Het is moderne wanddecoratie, met een robuuste en stoere uitstraling die in elk interieur past. De Muurmap is een kunstwerk dat in het oog springt, dat gezien mag worden, zonder overheersend te zijn qua kleur of ontwerp.

De Muurmap is als moderne kunst, in je favoriete jasje gegoten. Het geeft in abstracte lijnen de stadsplattegrond van je favoriete stad weer. De Muurmap is gemaakt van hout, met een luxe uitstraling. Doordat de lijnen van de stad boven op de ondergrond liggen, geeft het kunstwerk diepte aan je wand. Een bijzonder gezicht, dat bijvoorbeeld ook prachtig uit te lichten is.

Of het nou om je geboortestad gaat, de stad waar je studeerde of de plek waar je nog van droomt om naartoe te gaan…Je kunt een Muurmap kiezen van elke stad die op welke manier dan ook veel betekenis voor je heeft.

Maar ook als je geen favoriete stad hebt, wanneer je bijvoorbeeld niet per se de map van Rotterdam aan je muur wilt, dan is er een Muurmap voor jou. Het object is met het abstracte lijnenspel al een kunstwerk op zich. Door de gebruikte materialen is het een uniek kunstwerk, met een luxe uitstraling en verfijnde afwerking. Voor wie houdt van moderne architectuur. Of kies de stad met de mooiste plattegrond, dat kan natuurlijk ook!

De maker van de Muurmap is als Rotterdammer begonnen met het maken van de kaart van Rotterdam, speciaal voor Rotterdammers. Vanwege het succes is de Muurmap nu ook uitgebreid met andere steden. Inmiddels kun je ook Amsterdam, Utrecht, Groningen en elke andere stad als Muurmap bestellen. Bekijk hier de verschillende steden en kies je favoriet. Staat jouw favoriete stad er niet bij? Muurmap gaat op verzoek voor je aan de slag met een Muurmap van jouw keuze.